keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Painajainen jatkuuJoka aamu, kun herään, on tapana katsoa yhdet uutiset, että tietäisi maailman olevan edes jotenkin paikoillaan. Niitä odotellessa ruudulla haastateltiin kahta pankkimiestä Sampoa ja Nordeaa, jotka huuliaan lipoen puhuivat rahasta.

Heidän mielestään pitäisi jälleen laittaa lisää rahaa EU:n vakuuksiin ihan siitä riippumatta, onko sitä tai ei, koska muuten tapahtuu ihan hirveitä, sanoi Sampo. Pitää antaa oikeaa viestiä, sanoi Nordea.

Jo eilen tiedettiin, että EU on elänyt velaksi ja tahtoo jäsenmailta lisää rahaa. Myös jäsenmaksua ollaan korottamassa. Mitäs jos otettaisi käyttöön muille tarjotut eväät eli irtisanottaisiin aluksi 10 000 virkamiestä ja pantaisiin Strasbourgin toimitilat myyntiin? Parlamentin jäsenmäärä voitaisiin pudottaa puoleen ja komissaarien työt ulkoistaa amerikkalaisille luottoluokittajille.

Hyvää viestiä viemään pitäisi laittaa kaikkien katujen kulmiin rukousmyllyjä, joita ihmiset ohi kulkiessaan pyörittäisivät ja myllyt antaisivat viestiä: Kaikki on hyvin. Mihin sitä rahaa sitten enää tarvittaisiin?

Ja sitähän saa pankin seinästä. Mikseivät mene ja ota. Nämä loputtomiinkitisijät.

Miten ne eivät ymmärrä nämä Sampot ja Nordeat. Ei tämä nyt niin hirrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvveän vaikeaa ole. Otetaan vaan kaikki mikä irrrrrrrrrrrrrrrrrti lähtee ja, ja, ja, ja… Ei se kallista ole. Sehän on vain rrrrrrrahhaaaaa. Hirrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvveän paljon rrrrrrrrrrrrrrahaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti