perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hei, me vaikutetaan!Hallitus jätti sitten kotihoidontuen leikkaamatta. Oppositio teki asiasta välikysymyksen ja adressiin kerättiin liki 18 000 nimeä. Ei mennyt leikkaus läpi, vaikka perustelut saatettiin ihan aatteeksi asti; Joutuvat äidit mokoman tuen takia köyhyysloukkuun. Nyt seuraa sitten varmasti uusia toimenpiteitä, joilla heidät siltä päästetään. Uskoisitteko?

Köyhiltä ei jätetty leikkaamatta. Vähävaraisia muistettiin arvonlisäveronkorotuksella, joka puree sekä ruuan, palvelujen että lääkkeiden hintoihin. Entistä harvemmalla on varaa mennä parturiin tai kahvilaan ottamaan kuppi kuumaa.

Heikki Hurstin sanoin: - Tämä on typerää! Tuntuu, että hallitus on kuin pikkulapsi, joka ei osaa päättää mitä tekee!

- Eikö Suomessa ole sellaisia taloudenhoitajia, jotka pystyvät hoitamaan asioita pitkällä tähtäimellä? Jos veroa äkkiä kiristetään taas, vähäosaiset pistetään kyykkyyn. Se on tyhmää politiikkaa, sanoo Heikki Hursti, joka tuntee köyhyyden koko syvyyden ja pituuden. Maan hallitus ei.

Entistä useampi pienyrittäjä joutuu entistä ahtaamme. Hallituksen tarkoituksena lienee tulo- ja arvonlisäverojen korotuksella lopettaa yritystoiminta Suomesta kokonaan. No enemmän jää tietysti suurille ketjuille ja ABC kiittää.

Ja mikä on se pohjaton kaivo, johon meidän verovarojamme jatkuvasti lisää tarvitaan. Sen sanoo suoraan ja kaunistelematta Heikki Typpö:

”Leikkausriihi onkin pyramidihuijauksen maakohtainen operaatio. Ylisuuret lisäarvokasta pankkijärjestelmässä haluaa toimettomalle rahalle korkoa lisää, kun tuotannosta sitä ei tule. Ne ovat velkaannuttaneet valtiot hankkimaan sitä verotuloista.

Huijauksen sanoma on että planeettaamme vaivaakin yhtäkkiä köyhyys, vaikka työn tuottavuus on sadassa vuodessa ainakin satakertaistunut. Palkkoja on alennettava, eläkkeitä ja sosiaaliturvaa täytyy leikata, koska köyhyys on tullut jäädäkseen. Tämä huijaus menee organisaatioita pitkin alas saakka, ja kukaan ei epäile, että kysymyksessä onkin huijaus, vedätys , narraus ja rosvous.

Yleisinhimillisellä etiikalla tarkastellen kapitalismi on rosvousjärjestelmä, ja inhimillinen elämä kituu siinä sivussa aikansa. Mutta ihmisten omanarvon tunto ei salli myöntää, että on tullutkin hujatuksi.”

Meille uskotellaan, että rahat menisivät meidän hyväksemme, mutta näin ei asian laita ole. Ennen vaaleja Jutta Urpilainen lupasi nimenomaan, että verotus kohdistetaan pääomaan, rikkaisiin ja harmaaseen talouteen. Hän lupasi, että työn ja kulutuksen verotusta ei kasvateta ja että tasaverotukseen ei mennä. Täältä voi jokainen katsoa nämä hurskaat lupaukset itse.

Solidaarisuusveron rajaksi hallitus uskalsi laittaa 100 000, koska näitten äänestäjien menetystä ei tarvitse pelätä. Niin paljon ansaitsevien ihmisten tuskin tarvitsee edes äänestää. Heillähän on jo kaikki muutenkin.

Ja vasemmisto hallituskiimassaan kulkee Suvi-Anne Siimeksen paskoittamaa tietä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti