keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Osama bin Laden on löytynyt jälleen

 

Gaspar Llamazares
Gaspar Llamazares

Tällä kertaa espanjalaisen parlamentaarikon otsasta.

”Espanjalainen parlamentaarikko aikoo haastaa Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n oikeuteen, koska häntä on luvatta käytetty edesmenneen terroristijohtaja Osama bin Ladenin mallina.

Skandaali paljastui jo tammikuussa viime vuonna, mutta parlamentaarikko Gaspar Llamazaresin mukaan FBI ei sen jälkeenkään korjannut kuvia mitenkään. Llamazares ei myöskään ole saanut muuta korvausta kuin "vastentahtoisen anteeksipyynnön".

FBI:n teknikot käyttivät hänen hiuksiaan ja otsaansa luodessaan tietokoneella kuvaa vanhentuneesta bin Ladenista. Kuvan teknikot olivat napanneet internetistä.

Llamazares on vasemmiston kansanedustaja Espanjan parlamentissa.

Llamarezin mukaan osia hänen kuvastaan on käytetty myös muokatessa kuvaa toisesta henkilöstä, joka on niin ikään tapettu. Llamazares ei kertonut tämän henkilön nimeä.” Näin tiesivät STT/AFP eilen.

Tämän päivän ykkösuutisia on maailmanlaajuinen terrori-iskuvaroitus, jonka USA on antanut kansalaisilleen. Varoitus perustuu tunnustukseen, jonka Eräs Mies on antanut.

Kun ottaa huomioon amerikkalaisten käyttämät kidutusmenetelmät, ei ole ihme, että eräät miehet tunnustavat melkein mitä tahansa.

Ilmaisesti mieli palaa vaihteeksi jälleen Iraniin puolustamaan siviilejä pommeilla ja muilla astaloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti