torstai 15. syyskuuta 2011

Nato tappaa siviilejä


Vanha viisaus on, että sodan ensimmäinen uhri on totuus. Läntiset mediat eivät kerro sodan nurjasta puolesta, vaikka varmasti on tiedossa, että myös NATO tappaa siviilejä.

”Entinen yhdysvaltalainen kongressiedustaja sanoo löytäneensä todisteita NATO:n sotarikoksista ja nähneensä, kuinka NATO:n joukot mestasivat libyalaisia pyrkiessään syrjäyttämään Libyan hallituksen. Hänen mukaansa sodan geopoliittisena tarkoituksena on muuttaa Libya jälleen lännen siirtomaaksi.

Walter Fauntroy edusti Yhdysvaltain pääkaupungin Washingtonin hallintoaluetta District of Columbiaa kahdenkymmenen vuoden ajan (1971–1991) maan kongressissa. Hän matkusti Libyaan tutkimaan mahdollisuutta tilanteen rauhanomaiseen ratkaisemiseen, mutta hän joutui piiloutumaan. Monet uskoivat hänen kuolleen.

Fauntroy kuitenkin ilmestyi julkisuuteen ja väitti löytäneensä todisteita NATO:n sotarikoksista. Hän näki ranskalaisten ja tanskalaisten joukkojen hyökkäävän pieniin kyliin myöhään illalla ja mestaavan, silpovan ja tappavan sekä kapinallisia että hallituksen tukijoita näyttääkseen, kuka määrää.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti