perjantai 30. syyskuuta 2011

Paavo Väyrynen vastaa! Hyvä Paavo!


Paavo Väyrynen todellakin vastaa myös tavalliselle mökinmuijalle. Siitä otsikon tuuletus. Tästä Paavolle kuuluu kaikki kiitos ja kunnia. Olen esittänyt monille poliitikoille monenlaisia kysymyksiä sekä julkisesti että yksityisesti ja mitä minä olen saanut vastaukseksi: Vaikenemista. Vaikenemista. Vaikenemista. Jotkut ovat yrittäneet myydä omia hengentuotteitaan huonolla menestyksellä ja jotkut toivottaneet Hyvää Joulua. Kaiken huippu oli Vasemmistoliiton kansanedustaja Kalliorinteen vastaus: ”Joten hyvästi vaan Toveri Kaija.” Mauri on tehtävänsä tehnyt ja Mauri saa mennä.

Aamulehdessä Mika Lako Pohtii seuraavaa: ”Keskustalla on taas mielenkiintoinen tapa käydä presidentinvaalikampanjaa.

1. Ehdokas on

2. Vaalipäällikköä ei ole

3. Vaalitoimistoa ei ole, tai sitten niitä on kaksi?

4. Vaalibudjettia ei ole

5. Johtoryhmänä on Keskustan työvaliokunta. Luterilainen messu päättyy lähettämiseen. Keskustan puoluekokous on eräänlainen messu. Olisi todella upeata, kun puoluekokous loppuisi Timo Kauniston värisevällä äänellä antamaan lähetyskäskyyn: ”Lähtekää rauhassa ja tehkää Paavo Väyrysestä presidentti iloiten!”.”

Koska kysymys on varsin selkeä ja myös mielenkiintoinen kysyin asiaa itseltään Paavojen Paavolta ja hän vastasi: ”Kampanja hoidetaan käytännönläheisesti ja tehokkaasti. Kokemusta on.” Näin lyhyesti ja ytimekkäästi. Tällaista presidenttiä Suomi tarvitsee, ei sellaista, joka kieli solmussa haroo tukkaansa ja rykii.

Siihen samaan syssyyn sain sopimaan toisenkin kysymyksen koskien kuntauudistusta ja hänen ajatuksiaan siitä.

Ja vastaus on tässä: ” Kuntapolitiikasta kirjoitin blogin, joka on kotisivullani (www.vayrynen.com). Aluepolitiikassa ydin on, etten pitä viisaana sinipunan ja cityvihreiden pyrkimyksiä keskittää jopa yli 400 000 ihmistä pääkaupunkiseudulle seuraavien noin 20 vuoden aikana. ”

Parhain terveisin.

Tästä sopii muidenkin yrmeitten ja ylimielisten poliitikkojen ottaa oppia.

Siitä kuntauudistuksesta voi käydä katsomassa osoitteessa (www.vayrynen.com)

Osoitteesta löytyy paljon muutakin asiaa. Joten eipä tässä muuta kuin, että yhdyn edelliseen puhujaan: Lähtekää rauhassa ja tehkää Paavo Väyrysestä presidentti iloiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti