tiistai 27. syyskuuta 2011

Paskapuhetta.com

Kriisijohtaja Kakkos-Nelonen: - Nyt tarvitaan palomuureja pitkin Eurooppaa, jotta kriisin eteneminen saadaan pysäytettyä. Palomuurit tehdään rahapaaleista, jotka on niin tiukkaan prässätty, etteivät ne pala. Yhteisen hyvän nimissä kaikki ihmiset pakotetaan luopumaan etuisuuksistaan. Niin tietysti tämä ei koske rikkaita. Eläkkeet pudotetaan 80 prosenttiin ja peruskoulustakin saa selvitä jokainen miten tahtoo. Kyllä kansalle riittää neljä vuotta kiertokoulua. On se ennenkin riittänyt.

Ruotulaishuutokaupat voidaan palauttaa hoitamaan sosiaaliturvaa. Monessa paikassa tarvitaan pieniä näppäriä käsiä, jos ei muuhun niin isännän haluja hoitamaan. Vanhus vanhukselle seuraksi niin saavat yhdessä valitella vaivojaan ja hoidon puutetta. Panta vaan jalkaan, jos lähtevät hakoteille, vaikka ei senkään niin väliä ole.

Korkeille kallioille voisi perustaa vanhan pohjoismaisen mallin mukaan ättestupia, joilta vanhukset voisivat joukolla hypätä yhteiskuntaa rasittamasta. Näin tekivät uhrautuvaiset vanhukset nälkävuosina myös Grönlannissa Ilulissatin kanjonissa; He hyppäsivät kuolemaan, että nuorille olisi riittänyt ruokaa.

Palkankorotuksista pitää nyt kaikkien luopua. Nyt tarvitaan taas tulopolitiikkaa. Verorahoilla olisi tietysti käyttöä niin kutsuttujen palvelujen järjestämisessä ja julkisen sektorin palkkauksen ajanmukaistamisessa, mutta mieluummin annetaan kaikille veronalennuksia, kun niitten palvelujen järjestäminen tulee niin kalliiksi eikä ole varaa, kun verojakaan ei enää kerätä. Pannaan verot valtion ja kuntien maksettavaksi.

Rahoitusjohtaja Oma-Hyötynen: - Nyt kyllä keskuspankkien pitäisi jatkaa rahanantoa ja pankkien pääomittamista, koska raha on pankkien raaka-ainetta ja pankit ovat nyt ihan tyhjiä. Tarvittaisiin myös tukkutalletuksia. Kai ne palomuurit voisi ottaa ja pelata niillä, kun ne ovat valmiiksi tukussa ihan niin kuin Irakissa amerikkalaiset sotilaat pelasivat jalkapalloa setelitukuilla, joilla olisi pitänyt rakentaa sairaaloita.

Pääministeri Katajainen: Eurobondien avulla voidaan vielä vähän vivuttaa. Pankithan ovat nykyisin rahanjakoautomaatteja köyhiltä rikkaille. Ei niiden mitään varainhoitoa tarvitse harjoittaa. Erilaisia rahastoja vo-voidaan - pitää tietysti myös perustaa ja korottaa: ERV ja EVVK ainakin.

Nyt on jo niin paha lama, että köyhiltä on otettava, jotta eivät tuhlaa. Sillä saadaan kilpailukykyä. Orjatyövoima oli aikoinaan erinomainen keksintö. Kansanedustajien palkkoja ei tietenkään voi alentaa, koska ne päätetään ihan eri paikassa. Ministerien palkanalennus oli erinomainen temppu, jolla luodaan henkeä kansaan.

Mökinmummo: - Mihin ne rahat nyt ovat kavonneet, kun avaruuteen ammuttu romukin palaa maapallolle. Eivät rahat taivaan tuuliin ole voineet hävitä. Köyhien takia ei ainakaan ole velkaannuttu, koska köyhiltä on viimeiset 20 vuotta vain leikattu. Ei kylläkään minun lonkaani. Voi taivaan tähen sentään!

Päätoimittaja Kiltti Appunen: - Kiitos tästä haastattelusta. Tuntuu herroilla olevan asiat hallussa. Ja nyt siirrymme katsomaan kuinka teerenmunista saa askarreltua oivallisia korvatulppia. Sen jälkeen luontaistohtori Erkki Virtanen-Killinkinen kertoo miten kuusenkerkillä ja paastolla parannetaan syöpä ja diabetes.

Hyvää päivän jatkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti