sunnuntai 5. elokuuta 2012

Veljeskansojen murtumaton liitto

Kuvat: Kaija Olin-Arvola

Posteljooni on raivona. Joka paikassa on nyt virolaisia. Virolaiset tekevät Etelä-Suomessa kaikki ikkuna- ja kattoremontit. Virolaiset vievät suomalaisten työpaikat. Ovat vieneet jo vuosia. Ensin ne tulivat polkemaan hintoja palvelualoille. Nyt viedään rakennusalaa. Mitä seuraavaksi?

Suomalaiset yritykset ovat siirtäneet paperinsa Viroon, koska siellä ei tarvitse maksaa veroja. Sosiaaliturva kun on olematon ja maassa vallitsee tasavero.

Ja kun ei tämäkään riitä: Virosta kannetaan kaikenlaista huumetta, viinaa ja douppinkia tuhoamaan Suomen nuorison parhaat voimat.

Maalaiskylän tumpeloin ukko pitää saunakammarissaan kahdeksaa virolaista huoraa ja rahastaa niillä. Bussilasteittaan niitä kuljetetaan syrjäisimpiinkin Suomen saloihin. Huoria siis.

Ihan on kuin kieltolain aikaan, jolloin virolaista pirtua laivattiin Suomeen kanisterikaupalla. Ja samalla tuotiin tuliaisina vaikka mitä tautia.

Posteljooni käyttää kesälomansa marjastukseen ja tekee sillä komian tilin; parituhatta litraa mustikkaa ja puolukkaa ja sienet päälle. Enemmänkin ehtisi, mutta kun virolaiset ovat nyt rantautuneet puhdistamaan Etelä-Suomen metsät kaikista sen antimista. Ja harvesterit hoitavat lopun.

Mutta tärkeintä on, että se pitää: Veljeskansojen murtumaton liitto riistäjien ja hyväksikäyttäjien puolesta työtätekeviä ja vähäosaisia ihmisiä vastaan.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti