maanantai 6. elokuuta 2012

Mario Draghi pokkuroiva käkikello

Euroopan Keskuspankin johtajan sana riittää: Mario Braghi kumartaa, pokkuroi ja kukkuu: bondiostoksia, bondiostoksia, bondiostoksia… Ja katso kurssit pysyvät ylhäällä kuin entisellä miehellä ja markkinavoimat kiittävät.
Mutta keitä ovat nämä markkinavoimat? Sitä kysytään usein. Ainakin yhdet kasvot sillä on ja ne näkyvät tässä kuvassa:

Hän on Rotschildin dynastian nykyinen pää Evelyn Rothschild. Perheen sanotaan omistavan yli puolet maailman rikkauksista. Credit Suissen arvion mukaan heidän omaisuutensa on 231 triljoonaa dollaria, minkä lisäksi perhe on maailman suurin kullanomistaja.

Maailman silmäätekevät kerääntyvät mielellään Rotschildin kartanoon suunnittelemaan uusia operaatioita rikkauksiensa kasaamiseksi ja kasvattamiseksi.

Rotschildit käyttävät voimakasta vaikutusvaltaa maailman suurissa uutistoimistoissa. Rotschildien etujen mukaisesti valitaan uutiset, jotka kerrotaan tai jätetään kertomatta. Erilaisia kauhutarinoita levittämällä valta lisääntyy ja markkinat pomppivat.

Korruptoitujen poliitikkojen avulla Rotschildit ovat saavuttaneet vaikutusvaltansa pankkimaailmassa. Perheen hallinnassa on Englannin keskuspankki, Federal Reserve, Euroopan keskuspankki, Kansainvälinen valuuttarahasto, Maailmanpankki ja Bank of International Settlements.

Sattumalta Iran on yksi niistä kolmesta maailman maasta, jonka keskuspankki ei ole Rothschild hallinnassa. Ennen 9/11-tapahtumia niitä oli tiettävästi seitsemän: Afganistan, Irak, Sudan, Libya, Kuuba, Pohjois-Korea ja Iran. Vuoteen 2003 mennessä Rotschildin mustekala oli nielaissut Afganistanin ja Irakin. Vuonna 2011 sen vallassa oli Sudan ja Libya. Libyassa Rotschildin pankki perustettiin Benghasiin, kun maassa vielä käytiin täyttä sotaa.

911✡✈▌▌
Antakaa minun hallita valtion rahavarantoa, niin en välitä kuka säätää lait, sanoi M. A. Rotschild.


Jos rikkaille annettu raha ei toimi, niin me annamme heille lisää rahaa.

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti