lauantai 25. helmikuuta 2012

Kreikkaa ei ole
Teksti-tv tuikkaa silmään otsikolla ”Kiviniemi: Kreikka on kiviriippa”.

Eilen illalla A-studiossa kyseltiin solidaarisuuden perään.

Median luoma mielikuva ei vastaa todellisuutta. Se tarjoaa vain polttopulloja, kaaosta ja riehuntaa.

Todellisuudessa suurin osa kreikkalaisista ei ole koskaan kuluttanut yli varojensa. Todellisuudessa kreikkalaiset sinnittelevät minimitoimeentulon äärirajoilla. Kun hintataso on suurin piirtein sama kuin Suomessa, voi jokainen käsittää, kuinka pitkälle 400 eurolla pääsee.

Kreikan rikkaat ovat jo aikoja sitten vieneet oman omaisuutensa pois maasta.

Kreikkalaisia eivät pelasta uudet velat, joiden ehtona köyhää kansaa ajetaan entistä ahtaammalle. Juuri tätä kautta puute ja kurjuus levitetään kaikkialle. Jo nyt myös suomalaisia uhataan uusilla leikkauksilla. vielä eilenhän meillä oli kolme A:ta. Syynä tähän eivät kuitenkaan ole kreikkalaiset, vaan Euroopan ja maailman suuret pankit, ”sijoittajat”. Ne imevät kuiviin kaiken.

Propagandalla on kuitenkin saatu ihmiset uskomaan, että syynä ovat kreikkalaiset ja Kreikka. Neuvostoliittolainen sosiologi Kon tutki kansanluonteita ja tuli siihen tulokseen, että kyse on myytistä. Kun Ranskan ja Saksan välit olivat hyvä, saksalaiset pitivät ranskalaisia hienostuneina ja sivistyneinä. Mutta kun poliittinen ilmapiiri muuttui, tuli naapurista hienosteleva tyhjäntoimittaja.

Juuri tällaisilla viholliskuvilla on saatu aikaan sotia. Juuri tällaisilla viholliskuvilla käydään tänään taloudellista sotaa. Nyt syntipukkina ovat kreikkalaiset. Seuraavina tulevat portugalilaiset, espanjalaiset ja italialaiset, jossain vaiheessa varmasti myös suomalaiset.

Solidaarisuutta vähäosaisia kreikkalaisia kohtaan ei tunneta, koska media on onnistunut luomaan viholliskuvan, jonka läpi ihmiset eivät näe. Asiaa ei tee yhtään selvemmäksi se, että suomalainen vasemmisto istuu porvarihallituksessa Kreikan köyhiä kurittamassa.

Maailmassa ovat yhä vastakkain pääoma ja työ. Vastakkain ovat taloudellinen ja poliittinen eliitti vastassaan maailman köyhät ja vähäosaiset.

Mitään Kreikkaa ei ole. Ja kreikkalaisia on yhtä montaa lajia kuin kreikkalaistakin ja vielä ulkokreikkalaiset päälle.

Facebookiin on perustettu Suomen ”Olen kreikkalainen” –ryhmä, johon voi liittyä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti