keskiviikko 10. elokuuta 2011

Voi hitsin pimpulat


Eilen illalla kansliapäällikkö Erkki Virtanen kävi Ylen tv-uutisissa kertomassa, että markkinavoimat ovat aina oikeassa ja että nyt näyttää siltä, että markkinavoimat ovat viemässä EU:ta kohti liittovaltiota. Jos tämä on totuus, niin mitäpä meidän auttaa hanttiinkaan panna. Kai kansliapäällikkö tietää!


Hajotetaan siis kansalliset parlamentit ja ruvetaan odottamaan päätöksiä Brysselistä. Mitä nopeammin tämä tapahtuu, sitä suuremmat säästöt. Päästään vielä kaupan päälle eroon kaikenmaailman kansliapäälliköistä. Siis Suomessa. Kansa saa elää rauhassa, kun päättäjät, mielenosoittajat ja mellakoitsijat siirtyisivät Euroopan keskukseen. Missä se nyt sitten lieneekään.


Péter Esterhàzyn mukaan Euroopan sydän on Praha ja syli Budapest. Siten maha lienee ehkä Välimerellä ja rasvakerros Saksassa. Vaan mikä mahtaa olla Suomi? Onko se syylä korvan takana vai kupla otsassa.


Tällaisia mietin tänään käydessäni Raisiossa. Yritin samalla olla myös positiivinen, ihan vaan piruuttani.


Mikäs meidän suomalaisten täällä olisi lähiruokaa syödessä ja hiilivapaasti eläessä.  Kaikki uloshengittäminen olisi kielletty.


Maata Suomessa on sen verran, että näillä selkosilla kyllä elää viisimiljoonainen kansa, kun mihinkään ei tarvitse mennä.


Kerättäisiin metsistä marjat ja sienet. Saunottaisiin jatkuvalla syötöllä. Tiputettaisiin korvissa kyyneleitä ja pantaisiin sahtia. Mikä olisi ollessa.  Ite tehtäisiin taidetta ja kulttuuri. Meillähän tämä osataan.


Kirkoissa kaikuisi joka jumalan päivä suvivirsi. Lyötäisiin rajat kiinni ja elettäisiin herroiksi.


Kansan omistama kauppahan meillä jo on. Se voisi toimittaa kahvit ja muut siirtomaatavarat intternettiä pitkin niille, jotka vielä sellaisia eettisesti arveluttavia tuotteita tahtoisivat nauttia. Niille pantaisiin tietysti hirmiä vero, jonka avulla pidettäisiin yllä kärrypolkuja kylien välillä.


Jokainen kasvattaisi ja opettaisi itse omat kakaransa ja poppamiehet hoitaisivat luontaistuotteilla sairaat.


Ja miten tuo otsikko tähän juttuun liittyy? Ei juuri mitenkään, mutta ainoastaan Salossa voi Anttilan tiskillä olla lappu, jossa lukee: ”Voi hitsin pimpulat. Emme pystyneet toimittamaan tuotetta, jota mainostimme. Pahoittelemme.”


Karjalohjan kirkonmäellä minua tervehti iloinen kyltti: Jeesus kanssasi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti